Редактор: e-mail: Кадър бТВТрябва да разберем, че ще дойде момент, в който

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВТрябва да разберем, че ще дойде момент, в който
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всички политики зависят от това ние да намалим корупцията в България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Трябва да разберем, че ще пристигна миг, в който ние ще би трябвало да гласоподавам и това нещо ние не можем да го създадем по този начин просто, тъй като сме си говорили прелестно с някой или просто тъй като някой е извадил министри и е споделил това е кабинета и ние би трябвало да гласуваме за него. Това е въпрос на доста тежка политическа отговорност, тъй като тези гласове не са наши, всеки един от народните представители гласоподава с гласовете на тези десетина-петнайсет хиляди души приблизително, които са дали своето доверие и от тази позиция ние желаеме да сме сигурни, че това за което ще гласуваме, няма да е просто някакво държавно управление знаем, и разбираме, и сме съгласни, че страната има потребност от ръководство, което в действителност умело и уверено може да се оправи с всички провокации и най-голямото предизвикателство корупцията.

Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в " Лице в лице " по бТВ.

Защото всички останали политики зависят от това ние да понижим корупцията в България. Европейската комисия е върнала неотдавна нашия проект за възобновяване и резистентност, централният документ, от който зависи тези огромни пари за осъвременена България, нещо уверено, нещо съдбовно. Тя е споделила: Без промяна на правораздаването и без битка с корупцията няма да видите тези пари. Значи нашите сътрудници ни споделят, нашето бъдеще зависи от това. " Магнитски ", тази намеса, значи, че нашите сътрудници в Америка също са изгубили всякакво самообладание и всякаква вяра, че институциите ще си свършат работата сами. И подхващат безусловно невиждано деяние във връзка с свои съдружници, добави Христо Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР